vesimeloni, vuohenjuustosalaatti Vesimeloni-vuohenjuustosalaatti ohje salty

Vesimeloni-vuohenjuustosalaatti

800 g vesimelonia isoina kuutioina 1 limetin mehu ja kuori puolikas chili pieninä kuutioina suolaa ja pippuria 75 g vuohenjuustoa kuutioina 1 nippu korianteria karkeana silppuna rucolaa

  1. Laita vesimeloni, limetin mehu ja kuori, chili sekä suola ja pippuri salaattikulhoon ja sekoita varovasti.

  2. Laita päälle korianteri, vuohenjuustokuutiot ja rucola, sekoita hyvin varovasti.

    Lähde: Sara Lewis Salaattibaari

Ravintosisältö / 100 g

Energia 47 kcal / 100 g
Energia 196 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,7 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 6,3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %