raparperipiirakka Raparperipiirakka ohje sweet

Raparperipiirakka

tee pohja: sulata voi, lisää siihen sokeria 3rkl, muna ja jugurttia 75g sekä mantelijauhot. sekoita. esipaista 175 asteessa kunnes saa vähän väriä. paloittele raparperin varret  ja paista pannulla voissa jolloin ne pehmenee ja tulee hillomaista. lisää kanelia ja sokeria pari ruokalusikallista. maistele ja mausta tarpeen mukaan kanelilla lisää tai laita makeutusta. täyte: muna, jugurtti ja mascarpone sekaisin, lisää 2 rkl sokeria ja 2 tl aitoa vaniljaa. maistele että on riittävän imelää. ota pohja uunista ja laita raparperit päälle. ja täyte niiden päälle. paista uunissa viellä puolisen tuntia, tai kunnes näyttää hyvältä :)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 280 kcal / 100 g
Energia 1165 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 25,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %