hyytelökakku Hyytelökakku ohje sweet

Hyytelökakku

sulata voi ja sekoita siihen mantelirouhe. painele irtopohjakakkuvuoan pohjalle. Laita jääkaappiin. Laita liivatteet 5 min kylmään veteen ja sitruunanmehu kuumenemaan. Vatkaa kerma ja lisää vaahtoon jogurtti ja karppisokeri . Purista vesi liivatteesta ja sekoita kuumaan sitruunanmehuun. Sekoita jäähtynyt sitruunanmehu liivateseos kerma jogurtti seokseen. Kaada kerma jogurttiseos kakkuvuokaan ja laita jääkaappiin  noin pariksi tunniksi. koristele vadelmilla .

Ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal / 100 g
Energia 980 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 21,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %