raparperi, lihapata Raparperi-lihapata ohje salty

Raparperi-lihapata

Ruskista lihat. Lisää pilkottu sipulit, kuullota hetki. Lisää mausteet, tomaattimurska, vesi ja fondi. Lisää joukkoon paloitellut porkkanat. Keitä, kunnes porkkanat ovat lähes kypsiä. Lisää raparperinpalat ja keitä, kunnes raparperi on pehmeää ja liha mureaa. Lisää loput aineet ja kuumenna. Koristele ruohosipulilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 78 kcal / 100 g
Energia 329 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %