Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää sitten nestemäiset. Annostele 6 muffinivuokaan, valmista rouhe ja ripottele tasaisesti muffinien päälle. Paista uunin keskitasolla 190 asteessa 20-30 min ja anna jäähtyä. Jäähtymisen jälkeen valmista kuorrute ja kuorruta muffinit. Alla alkuperäine ohje.
Dry Ingredients: 35g Reduced Fat Almond Flour (Sukrin) 55g Vanilla Protein Powder 8g Ground Cinnamon 1 tsp Baking Powder 1 tsp Bicarbonate Of Soda Wet Ingredients 215g Pumpkin Puree 55g Fat Free Greek Yogurt 70g Liquid Egg Whites
Cinnamon Crunch Ingredients 5g Ground Cinnamon 20g Sukrin Gold 12g Reduced Fat Almond Flour 20g Gold Fiber Syrup (Sukrin) *Any sugar free syrup could be used but this works really well.
Icing Ingredients 50g Sugar Free Icing Sugar (sukrin) 10ml Water (or any milk) *if you need to add extra liquid do so very gradually.