karppaajan, vuohenjuusto, suklaakakku Karppaajan vuohenjuusto-suklaakakku ohje salty

Karppaajan vuohenjuusto-suklaakakku

5 munaa 5dl karppisokeri 200g voi 200g lowcarb tumma suklaa 100g lindt 99% 150g Chavroux 250g Mascarpone 0,25 dl mantelijauho 0,25 dl kookosjauho

Sokeri ja muna vaahdoksi. Suklaa ja voi sulattoon, sekoita juustot. Lisää loput. Jauhot siivilän läpi. Paista 175 asteessa 35-45min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 329 kcal / 100 g
Energia 1368 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 30,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %