karppaajan, vuohenjuusto, suklaakakku
Karppaajan vuohenjuusto-suklaakakku ohje
salty
Quentamon
Karppaajan vuohenjuusto-suklaakakku
5 munaa
5dl karppisokeri
200g voi
200g lowcarb tumma suklaa
100g lindt 99%
150g Chavroux
250g Mascarpone
0,25 dl mantelijauho
0,25 dl kookosjauho
Sokeri ja muna vaahdoksi. Suklaa ja voi sulattoon, sekoita juustot. Lisää loput. Jauhot siivilän läpi. Paista 175 asteessa 35-45min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
329 kcal / 100 g
Energia
1368 kJ / 100 g
Proteiini
6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
2,3 g / 100 g
Rasva
30,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %