kukkakaali, valkopapusalaatti, , punasipuli, , persilja, , sitruunakastike, Kukkakaali-valkopapusalaatti (punasipuli, persilja, sitruunakastike) ohje salty

Kukkakaali-valkopapusalaatti (punasipuli, persilja, sitruunakastike)

1 kukkakaali leikattuina kukinnoiksi 1 sitruunan mehu 1 punasipuli ohuina renkaina 2 rkl oliiviöljyä 1 purkki valkopapuja huuhdeltuna ja valutettuna

suolaa ja mustapippuria 1 nippu tuoretta persiljaa silputtuna 1/2 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä

  1. Uuni 200 astetta.

  2. Aseta kukkakaali uunipannuun. Purista sitruunamehu kukkakaaleille. Aseta punasipulit kukkakaalin päälle .

  3. Levitä pavut uunipannuun ja kaada päälle oliiviöljy. Sekoita hyvin ja paahda uunissa noin 20 minuuttia

  4. Ripottele päälle suolaa, mustapippuria, silputtua persiljaa sekä auringokukansiemeniä.

    Lähde Ulrika Davidsson Nykykodin Ruutukokki WSOY

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 322 kJ / 100 g
Proteiini 3,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %