raparperipiirakka Raparperipiirakka ohje sweet

Raparperipiirakka

Vaahdota rasva ja sok. Lisää munat voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos taikinaan. Painele taikina piirasvuokaan. Paloittele raparperit päälle. Vatkaa munat ja sok vaahdoksi, lisää vehnäjauho. Levitä seos raparperien päälle. Paista 180 astetta n. 1/2 h.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal / 100 g
Energia 1023 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 35,2 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 20,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %