Pohja 150 g voita 2 dl sokeria 2 munaa 1 dl mylllärin kauraleseitä 3,5 dl myllärin leivontakarkeita vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta
Täyte 300 g kuorittuja ja siivutettuja aprikooseja 1 purkki maitorahkaa 2 tl vanilijasokeria
Uuni 225 astetta. Voitele ja korppujauhota vuoka.
Kalttaa aprikoosit ja siivuta ne.
Sekoita pohjan kuivat aineet. Sekoita maitorahka ja vanikijasokeri keskenään.
Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa munat sekaan yksi kerrallaan.
Sekoita kuivat aineet ja voi-sokeri-munavaahto. Levitä taikina vuokaan
Levitä pohjalle aprikoosisiivut ja päälle maitorahka-vanilijasokeri.
Paista uunissa n. 30 min.
Lähde http://www.myllarin.fi/resepti/ihanan-hedelmainen-persikkapiirakka/