persikka, aprikoosipiirakka Persikka/aprikoosipiirakka ohje sweet

Persikka/aprikoosipiirakka

Pohja 150 g voita 2 dl sokeria 2 munaa 1 dl mylllärin kauraleseitä 3,5 dl myllärin leivontakarkeita vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta

Täyte 300 g kuorittuja ja siivutettuja aprikooseja 1 purkki maitorahkaa 2 tl vanilijasokeria

  1. Uuni 225 astetta. Voitele ja korppujauhota vuoka.

  2. Kalttaa aprikoosit ja siivuta ne.

  3. Sekoita pohjan kuivat aineet. Sekoita maitorahka ja vanikijasokeri keskenään.

  4. Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa munat sekaan yksi kerrallaan.

  5. Sekoita kuivat aineet ja voi-sokeri-munavaahto. Levitä taikina vuokaan

  6. Levitä pohjalle aprikoosisiivut ja päälle maitorahka-vanilijasokeri.

  7. Paista uunissa n. 30 min.

    Lähde http://www.myllarin.fi/resepti/ihanan-hedelmainen-persikkapiirakka/

Ravintosisältö / 100 g

Energia 263 kcal / 100 g
Energia 1100 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,1 g / 100 g
Rasva 11 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 16,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %