paulan, lohipiirakka Paulan Lohipiirakka ohje salty

Paulan Lohipiirakka

sekoita mantelijauho, leivinjauhe ja psylliumsekä ripaus suolaa. lisää siihen 100g sulatettua voita. sekoita ja levitä lusikalla piirakkavuualle. vuokaa ei tarvitse voidella. esipaista kiertoilmalla 175 asteessa noin vartti tai kunnes saanut hieman väriä.laita savustetut lohet esipaistetun piirakkapohjan päälle ja sekoita muna, ranskankerma ja mausteet.maista että on mieleistä. kaada täytteen päälle ja laita takaisin uuniin. paista kunnes pinta näyttää hyvältä.n 20 minsaa.

ohje löytyy myös paulanketo.blogspot.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 360 kcal / 100 g
Energia 1504 kJ / 100 g
Proteiini 11,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 33,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %