maidoton, kaalipata, , vhh, , Maidoton kaalipata (VHH) ohje salty

Maidoton kaalipata (VHH)

Kuullota padassa sipuli öljyssä. Lisää kuutiot ja pari dl vettä. Lisää raastettu kesäkurpitsa. Lisää pilkottu (varhais)kaali ja pari dl vettä. Suuri osa vedestä haihtuu tässä valmistettaessa, joten siksi olen aineksiin merkinnyt vain 4 dl vettä. Käytän vedenkeittimellä keitettyä vettä, jotta vesi on kuumaa lisättäessä.

Anna ainesten muhia padassa. Paista jauheliha erikseen. Lisää liha, mausteet (käytä mitä haluat) ja kookosmaito pataan. Lisää tarpeen mukaan vettä, niin ettei pata ole kuiva. Jätä kannen alle porisemaan keslilämmöllä. Sekoita välillä, ja varmista, että nestettä on. Voit laittaa halutessasi suolaa.

Minä annan padan porista niin kauan, että kaalin väri tummuu ja pata makeutuu sopivasti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 359 kJ / 100 g
Proteiini 3,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %