bataatti, jlihavuoka Bataatti jlihavuoka ohje salty

Bataatti jlihavuoka

Keitä bataatit pehmeiksi. Paista jauheliha ja sipuli pannulla sekä mausta. Sekoita cuisine ja bataatit kattilassa sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Sekoita jauheliha sekaan ja kaada koko satsi vuokaan. Paista 200-225c n. 30min.

Mauste ehdotuksia; Chili, valkopippuri, jauhelihamauste, basilika, basilika, savusuola.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 410 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,4 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %