tonnikalapiirakka, pizza, , gluteeniton, , maidoton, Tonnikalapiirakka/pizza (gluteeniton, maidoton) ohje salty

Tonnikalapiirakka/pizza (gluteeniton, maidoton)

Mittaa pohjan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Painele/kauli taikina uunipellille leivinpaperille tai piirakkavuokaan. Levitä päälliset. Sekoita tattarijauhoja oliiviöljyyn ja pyörittele siivutetut tomaatit siinä. Laita tomaattisiivut päällimmäisiksi ja kaada tomaattien pyörittelystä yli jäänyt öljy pinnalle. Paista 225 asteessa noin 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 169 kcal / 100 g
Energia 707 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,2 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %