annaliisan, , piirakka, , omena Annaliisan piirakka, omena ohje sweet

Annaliisan piirakka, omena

Sekoita sulatettu rasva, sokeri ja kuivat aineet. Ota lasillinen taikinaa eroon (murustetaan piirakan päälle). Lisää taikinaan jugurtti ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi. Levitä piirakka vuokaan tasaisesti. Päälle omena hilloa, kanelia ja lopuksi taikinamuruset. Paista 250° kypsäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 225 kcal / 100 g
Energia 935 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 30 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 13,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %