kesäkurpitsalasagne Kesäkurpitsalasagne ohje salty

Kesäkurpitsalasagne

Paista jauheliha ja sipuli voissa (1rkl). Lisää paseerattu tomaatti, tuorejuusto ja kerma. Lisää suola ja mustapippuri. Anna hautua 5min ja lisää juustoraaste. Siivuta kesäkurpitsa ja voitele vuoka (1rkl voita).  Lado kesäkurpitsasiivuja hieman limittäin vuoan pohjalle jotta se peittyy. Kaada puolet kastikkeesta ja toista sama. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 180 asteessa n. 30min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal / 100 g
Energia 507 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %