kanapastavuoka Kanapastavuoka ohje salty

Kanapastavuoka

  1. leikkaa broileri, hienonna valkosipuli, paista pannulla. älä täysin kypsäksi, pintaan vain väri. mausta suolalla ja pippurilla

  2. lisää tomaattimurska, lisää valkosipulituorejuusto ja kerma.

  3. lisää mausteet

  4. kiehauta noin 10min

  5. keitä pastaa puolet keittoajasta

  6. sekoita pasta ja kastike  sekaisin ja kaada vuokaan

  7. lisää juustoraaste päälle ja paista 200 asteessa noin 20min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 588 kJ / 100 g
Proteiini 12,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,6 g / 100 g
Rasva 4,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %