tikka, masala, pavuista Tikka masala pavuista ohje salty

Tikka masala pavuista

Kuori ja silppua sipulit ja inkivääri. Kuori ja raasta porkkana. Kuullota pannulla yhdessä mausteseoksen kanssa. Lisää kasvisliemikuutio, tomaattimurska ja ranskankerma. Anna kiehua kannen alla keskilämmöllä 10-15min. Lisää pavut ja kuumenna. Kuutioi mozzarella ja lisää joukkoon. Tarjoile riisin, bulgurin tai kvinoan kanssa. Koristele caschewpähkinöillä

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 321 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,9 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %