paahdettu, kukkakaalikeitto Paahdettu kukkakaalikeitto ohje salty

Paahdettu kukkakaalikeitto

Irroita kukkakaali nupuiksi, paahda kuoritun sipulin, mutta kuorimattoman solo-valkosipulin  kanssa 200C uunissa noin 30min. Kuori solo-valkosipilu, paina kukkakaalin päälle ja yhdistä kaikki ainekset. Aja tehosekoittimessa tasaiseksi. Päälle voi ripotella muutama kurpitsan siemen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 583 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 20,2 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,9 g / 100 g
Suola 18,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %