perunaletut, , kotiruokaa, kasviksista, , kirjasta,
Perunaletut (Kotiruokaa kasviksista -kirjasta) ohje
salty
outio
Perunaletut (Kotiruokaa kasviksista -kirjasta)
Turvota korppujauhot kermamaidossa (10 min jääkaapissa). Pilko sipulit mahdollisimman pieneksi silpuksi. Sekoita kaikki ainekset.
Pyörittele taikinasta pullia/lettuja ja paista voissa. Voi syödä sellaisenaan tai esim. mädin, smetanan ja punasipulin kanssa. Hyviä myös kylmänä.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal / 100 g
Energia
630 kJ / 100 g
Proteiini
7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
6,7 g / 100 g
Rasva
10,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,2 g / 100 g
Suola
1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %