perunaletut, , kotiruokaa, kasviksista, , kirjasta, Perunaletut (Kotiruokaa kasviksista -kirjasta) ohje salty

Perunaletut (Kotiruokaa kasviksista -kirjasta)

Ainekset 14 annosta

Turvota korppujauhot kermamaidossa (10 min jääkaapissa). Pilko sipulit mahdollisimman pieneksi silpuksi. Sekoita kaikki ainekset.

Pyörittele taikinasta pullia/lettuja ja paista voissa. Voi syödä sellaisenaan tai esim. mädin, smetanan ja punasipulin kanssa. Hyviä myös kylmänä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal / 100 g
Energia 630 kJ / 100 g
Proteiini 7,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,7 g / 100 g
Rasva 10,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %