tomaattinen, jauheliha, kaalipata, ja Tomaattinen jauheliha-kaalipata JA ohje salty

Tomaattinen jauheliha-kaalipata JA

Ota jauheliha huoneenlämpöön. Hienonna sipuli ja suikaloi kaali.  Kuumenna öljy isossa kattilassa tai padassa ja lisää siihen tomaattipyree ja paprikajauhe. Paista hetki ja lisää sitten sipuli.  Kuullota sipuli miedolla lämmöllä ja lisää jauheliha. Paista sekoittaen, kunnes jauheliha alkaa kypsyä.  Kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää mausteet sekä suikaloitu kaali. Sekoita hyvin ja peitä kannella  Anna padan hautua hiljalleen noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä tai ohraa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 88 kcal / 100 g
Energia 366 kJ / 100 g
Proteiini 5,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,1 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %