punajuuripata, oktober, fest Punajuuripata Oktober Fest ohje salty

Punajuuripata Oktober Fest

Freesaa paloitellut punajuuret, nauris tm ja sipuli öljyssä. Lisää kasvisliemifondi ja hiukan vettä. Hauduta kannen alla 15-20 min. Lisää valkosipuli ja inkivääri. Lisää kerma, tarvittaessa vettä. Kuutioi ja lisää maustekurkku. Maustamiseen sinihomejuustoa, mustapippuria, viinietikkaa ja rosmariinia maun mukaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal / 100 g
Energia 295 kJ / 100 g
Proteiini 1,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,1 g / 100 g
Rasva 3,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %