1 iso butternut 4 rkl oliiviöljyä merisuolaa ja vastarouhittua mustapippuria 150 g fetajuustoa 100 g granaattiomenan siemeniä
Pesto 100 g kuorittuja pistaasipähkinöitä 70 parmesaania vastaraastettuna 1 pieni nippu korianteria (pelkät lehdet) 1 pieni nippu persiljaa (pelkät lehdet) 1 pieni nippu tilliä (pelkät lehdet) 3 rkl chiliöljyä 1 sitruunan mehu
Valmista pesto surauttamalla aineet yhteen.
Uuni 200 astetta.
Leikkaa kurpitsa neljää pitkittäiseen lohkoon. Hiero oliiviöljyllä sekä suolalla ja mustapippurilla. Paahda uunissa 45-50 min kunnes kypsää ja mahdollisesti hiukan mustunut.
Asettele kurpitsalohkon päälle pestoa, murustettua fetajuustoa ja granaattiomenan siemeniä.
Lähde Persiana