ketoneilikan, savulohilevite Ketoneilikan savulohilevite ohje salty

Ketoneilikan savulohilevite

Sekoita kaikki ainekset blenderissä,  mutta säästä muutama rosepippuri koristeeksi. Laita tarjoiluastiaan ja koristele rosepippureilla. Jos blenderiä ei ole käytettävissä, tämä onnistuu myös sähkövatkaimella. Säilytä jääkaapissa.  Valkopippuria laitetaan 0,5 maustemitallista eli 0,5 ml ja rosepippuria 1 maustemitallinen eli 1 ml. Resepti löytyy myös osoitteesta www. ketoneilikka.fi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 198 kcal / 100 g
Energia 842 kJ / 100 g
Proteiini 13,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 15,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %