ketoneilikan, joulupuuro Ketoneilikan joulupuuro ohje sweet

Ketoneilikan joulupuuro

Mittaa chian siemenet kulhoon, kaada päälle tölkillinen kookosvettä ja kerma. Sekoita. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään enemmänkin, esimerkiksi yön yli. Sekoita yhden kerran välillä tai viimeistään ennen tarjoilua, jotta pinnalle jääneet chian siemenet saavat kosteutta.

Annostele puuro kolmeen kulhoon, piilota jokaiseen manteli ja ripottele päälle kanelia.

Vegaanisen version puurosta voi tehdä jättämällä kerman pois ja korvaamalla sen kookosvedellä tai kasvimaidolla. 

Resepti löytyy myös osoitteesta www.ketoneilikka.fi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 612 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,2 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %