ketoneilikan, chilinen, makkarapaistos Ketoneilikan chilinen makkarapaistos ohje salty

Ketoneilikan chilinen makkarapaistos

Siivuta makkarat ohuiksi kiekoiksi, hienonna sipuli. Sulata voi paistinpannulla ja kun se alkaa hieman ruskistua, laita joukkoon makkarat ja sipuli. Paistele, kunnes makkara saa vähän väriä. Kaada sekaan kerma ja lisää mausteet. 

Tarjoile kukkakaalimuhennoksen tai pastan kanssa.

Resepti löytyy myös osoitteesta www. ketoneilikka.fi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 277 kcal / 100 g
Energia 1159 kJ / 100 g
Proteiini 8,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 25,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %