kätevänemännän, kana, pastavuoka Kätevänemännän Kana-pastavuoka ohje salty

Kätevänemännän Kana-pastavuoka

Keitä pastat kypsiksi. Laita uuni lämpenemään 175-225 asteeseen.

Suikaloi kesäkurpitsa, purjo/sipuli ja pilko parsakaali.

Paista broilerisuikaleet pannulla öljyssä, mausteiden kanssa, lisää parsakaalit ja muut kasvikset pannulle pehmenemään.

Kaada pastat ja kana-kasvisseos uunivuokaan.

Keitä 4dl vettä ja liota kana-/lihaliemikuutio siihen. Lisää kuumaan veteen ½ pakettia koskenlaskijaa ja kaada seos  kanojen ja pastojen päälle. Sekoita.

paista n. 35 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 584 kJ / 100 g
Proteiini 11,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,6 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %