paras, gluteeniton, näkkileipä, , anski, Paras Gluteeniton näkkileipä (Anski) ohje salty

Paras Gluteeniton näkkileipä (Anski)

Sekoita kuivat aineet keskenään, kaada kiehuva vesi ja öljy sekaan & sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada massa leivinpaperin päälle ja levitä nuolijalla mahdollisimman ohueksi. Sirottele sormisuolaa päälle. Paista uunissa 150 asteessa noin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 315 kcal / 100 g
Energia 1321 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,7 g / 100 g
Rasva 23,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %