ketoneilikan, piparkakkuparsa Ketoneilikan piparkakkuparsa ohje salty

Ketoneilikan piparkakkuparsa

Pilko broilerin rintafileet kuutioiksi ja mausta ne valkoviinietikalla, soijakastikkeella ja paprikajauheella. Jätä marinoitumaan huoneen lämpöön noin puoleksi tunniksi.

Pilko sipuli, valkosipuli, mintun lehdet ja tomaatit. Raasta inkivääri ja parsakaalin kukinnot, mutta pidä ne erillään toisistaan.

Sekoita maustekastike eli kaneli, korianteri, muskottipähkinä, neilikka ja oliiviöljystä osa eli 1 rkl.

Paista broileri paistinpannulla kypsäksi ruokalusikallisessa oliiviöljyä. Siirrä palat pois pannulta odottamaan. Lisää pannulle 1 rkl oliiviöljyä ja kuullota siinä hetki sipulia, valkosipulia ja inkivääriä. Lisää joukkoon loput oliiviöljystä (noin 0,5 dl) sekä raastettu parsakaali, paista seosta noin 5 minuuttia. 

Kippaa sekaan broilerit, tomaatit, minttu ja maustekastike. Paista vielä noin 5 minuuttia. Annostele lautaselle ja laita kunkin annoksen päälle ruokalusikallinen seesaminsiemeniä. Resepti löytyy myös osoitteesta www.ketoneilikka.fi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 527 kJ / 100 g
Proteiini 10,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %