riikan, wonton, nyytit
Riikan wonton-nyytit ohje
salty
Riffi#1
Riikan wonton-nyytit
Ota Wonton taikina sulamaan.
Sekoita jauhelihaan mausteet (poislukien lihaliemikuutio) ja puolet kananmunasta.
Käytä loppu kananmuna wonton levyjen reunojen voiteluun.
Laita Wonton levyn keskelle reipas teelusikallinen jauhelihaa, taittele nyytiksi.
Keitä lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 minuuttia. Nauti lihaliemen tai soijan kanssa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
235 kcal / 100 g
Energia
990 kJ / 100 g
Proteiini
15,3 g / 100 g
Hiilihydraatti
19,8 g / 100 g
Rasva
10,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3,7 g / 100 g
Suola
1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %