pekoni, , , jauheliha, , , , tomaatti, , , pannu, , , vhh, , , nettanucca, Pekoni - Jauheliha - Tomaatti - Pannu | VHH / nettanucca ohje salty

Pekoni - Jauheliha - Tomaatti - Pannu | VHH / nettanucca

Aloita laittamalla ensin pekonit kylmään pannuun, sitten vasta levy päälle, paista rapsakaksi, käännä loppupuolella varovasti.  Paista ja mausta jauheliha. Yhdistä. Lisää kevätsipuli, kananmunat ehjinä, lisää miniluumutomaatit, anna hautua, niin että kananmunan keltuaiset  jäävät osin ehjiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 170 kcal / 100 g
Energia 716 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 14,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %