lissun, hyytelöpiirakka Lissun hyytelöpiirakka ohje sweet

Lissun hyytelöpiirakka

sulata voi ja sekoita siihen pähkinärouhe. taputtele hyytymään irtopohja vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin. Laita liivatteet kylmään veteen. Vatkaa kerma ja lisää siihen juusto. Kuumenna osa mansikoista niin että saat sulatettua liivatteet siihen. Lisää kaikki yhteen ja laita hyytyneen pohjan päälle. laita hyytymään jääkaappiin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 370 kcal / 100 g
Energia 1542 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 36,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %