banaanikakku, gluteeniton, Banaanikakku gluteeniton ohje sweet

Banaanikakku gluteeniton

Rasvaa ja jauhota 1,75 l kakkuvuoka. Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen molempien jälkeen voimakkaasti vatkaten. Sekoita jauhot, kohotusaineet ja mausteet keskenään ja kääntele seos taikinaan. Soseuta banaanit hienoksi mössöksi ja sekoita taikinaan kylmän kahvin kanssa. Kaada taikina vukaan ja paista 175 c noin 1 h.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 281 kcal / 100 g
Energia 1173 kJ / 100 g
Proteiini 2,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 46,2 g / 100 g
Rasva 9,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 15,3 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %