porkkana, myskikurpitsalaatikko, , paulanketoblogi, Porkkana-myskikurpitsalaatikko, paulanketoblogi. ohje salty

Porkkana-myskikurpitsalaatikko, paulanketoblogi.

kuori ja paloittele porkkanat, höyrytä pehmeiksi. puolita myskikurpitsa ja laita myskikurpitsat pellille ja päälle öljyä ja mausteet paitsi kaneli. paahda niitä uunissa 150 asteeessa reilu tunti, kunnes ovat pehmeitä. anna jäähtyä ja kaiva sitten kurpitsat pois kuoresta lusikalla. piste ne ja höyrytetyt porkkanat sauvasekoittimella muusiks. lisää muna ja kerma ja ripaus kanelia ja sekoita viellä kunnolla sekaisin. laita muusi uunivuokaan ja ripottele pinnalle pofiberia.vuole vielä juustohöylällä voista siivuja päälle. paista ensin 200 asteessa kunnes pintaan tulee väriä, noin puoli tuntia ja sen jälkeen tunnin verran 125 asteessa. 

ohjeen löydät myös bit.ly/paulanblogi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 112 kcal / 100 g
Energia 468 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,9 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %