ketoneilikan, juustokakkuset Ketoneilikan juustokakkuset ohje sweet

Ketoneilikan juustokakkuset

Aloita tekemällä päällinen: Murskaa mansikat haarukalla ja sekoita joukkoon chian siemenet. Jätä hyytymään siksi aikaa, kun teet muut osat.

Mittaa pohjaa varten mantelijauhot ja voi pieneen astiaan ja lämmitä hetki mikrossa, kunnes voi on sulanut. Lisää ripaus suolaa ja sekoita. Annostele pohja neljään juomalasiin tai 6–8 snapsilasiin.

Vatkaa kerma, tuorejuusto, vanilja (1 tl) ja sokeri vaahdoksi. Lusikoi vaahto pohjan päälle.

Laita päällimmäiseksi mansikkakuorrute ja nauti.

Resepti löytyy myös osoitteesta www.ketoneilikka.fi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 304 kcal / 100 g
Energia 1282 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 28,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %