Aloita tekemällä päällinen: Keitä Meiran glögimausteesta liemi pussin ohjeen mukaan (tämän ravintoarvotietoja ei löydy Sulamosta). Murskaa mustikat pienessä kulhossa haarukalla ja sekoita joukkoon kaksi ruokalusikallista glögilientä ja chian siemenet. Jätä hyytymään siksi aikaa, kun teet muut osat. Lopusta glögiliemestä voit keittää glögiä juustokakkusen seuraksi.
Sekoita pohjaa varten mantelijauhot ja mausteet kupissa. Lisää voi ja lämmitä hetki mikrossa, kunnes voi on sulanut. Sekoita. Annostele pohja neljään juomalasiin tai 6–8 snapsilasiin.
Vatkaa kerma, tuorejuusto, sinihomejuusto, vanilja ja sokeri vaahdoksi. Lusikoi vaahto pohjan päälle.
Laita päällimmäiseksi glögimustikkakuorrute, koristele mantelilastuilla ja nauti. Resepti löytyy myös osoitteesta www.ketoneilikka.fi.