jauheliha, kesäkurpitsa, lasagne, , jossu Jauheliha-kesäkurpitsa lasagne -Jossu ohje salty

Jauheliha-kesäkurpitsa lasagne -Jossu

Paista jauheliha, lisää pilkotut sipulit ja valkosipuli. Lisää mausteet oman maun mukaan ja tomaattimurska. Anna keittyä kasaan. Pilko sillä välin kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi. Lado kesäkurpitsat vuokaan lasagnelevymaisesti, lisää jauhelihaseosta kesäkurpitsojen päälle ja toista tarvittavan monta kertaa. Päällimmäiseksi jauhelihaa.  Ripottele juustoraastetta ja homejuustoa maun mukaan. Paista 200asteessa kypsäksi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 423 kJ / 100 g
Proteiini 7,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 6,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %