paprikanawok Paprikanawok ohje salty

Paprikanawok

Pilko sipuli, kokonainen paprika ja puolikas kesäkurpitsa odottamaan. 

  • Paista sipulit pannulla. 

  • Lisää kanapalaset joukkoon. 

  • Lisää paprika ja kesäkurpitsa pannulle kun kanat ovat paistuneet. 

  • Lisää puoli purkkia ruokakermaa ja kaksi ruokalusikallista Creme fraichea (valkosipuli & yrtit) 

  •   Mausta pippurilla, suolalla ja paprikamausteella

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 312 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %