Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
bataatti, porkkana, juusto, keitto
Bataatti-porkkana-juusto keitto ohje
salty
MarttiEspoo
Bataatti-porkkana-juusto keitto
Ainekset
8
annosta
1 kg
Porkkana, keitetty, suolaton
969 g
Bataatti, kuorittu
3
Sipuli, keltasipuli
(90 g)
1,3 l
Vesi, vesijohtovesi
250 g
Koskenlaskija, voimakas sulatejuusto
2 tl
Ruokasuola, jodioitu
50 g
Valkosipulinkynsiä
Mustassa koskenlaskijassa
Ravintosisältö / 100 g
Energia
51 kcal / 100 g
Energia
211 kJ / 100 g
Proteiini
1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
6,2 g / 100 g
Rasva
1,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,8 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon