ketoilijan, italianpata, , paulanketoblogi Ketoilijan italianpata, Paulanketoblogi ohje salty

Ketoilijan italianpata, Paulanketoblogi

  • Kuori ja pilko sipuli pieneksi. Kuullota se oliiviöljyssä.

  • Lisää joukkoon jauheliha, huuhtele ja pilko paprikat sillä välin pieniksi kuutioiksi kun jauheliha paistuu. 

  • Mausta jauheliha oman makusi mukaan. Mausteita saa olla mielestäni reilusti koska tomaattimurska ja spagetti ovat maustamattomia.

  • Lisää paprikat sekä tomaattimurska, mausta lisää halutessasi.

  • Huuhtele slim spagetti ja lisää se joukkoon. Voit pätkiä spagettia pienemmäksi lastella samalla kun hämmentelet. 

  • Lisää kerma ja koskenlaskija. Hämmennä ja anna hautua hiljalleen kannen alla hetken aikaa. Maista ja lisää mausteita tarvittessa.

  • Lisää lopuksi mozzarellaraaste ja tuore persilja päälle ja sammuta levy.

  • Nautiskele sellaisenaan tai raikkaan vihreän salaatin kera.

ohjeen löydät myös paulanketo.blogspot.com

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 520 kJ / 100 g
Proteiini 6,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %