parsakaali, juustokeitto Parsakaali-juustokeitto ohje salty

Parsakaali-juustokeitto

Laita voita kattilaan, lisää kuutioitu sipuli.

Kuullota hetki.

Lisää paloiteltu parsakaali varsiosa, kuullota vielä hetki.

Lisää parsakaalin kukinnot paloiteltuna.

Lisää vettä, niin että ainekset peittyy melkein kokonaan. Lisää kanaliemikuutio.

Anna kypsyä kannen alla n.5-10 min. kunnes varsiosat tuntuu kypsiltä. Soseuta.

Lisää koskenlaskija-juusto paloina, ja creme bonjour tuorejuusto.

Anna hautua pienellä lämmöllä niin kauan että juusto sulaa.

Jos keitto tuntuu paksulta, lisää kermaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 544 kJ / 100 g
Proteiini 8,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 9,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 2,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %