, peksun, intialainen, munakoisosalaatti Peksun intialainen munakoisosalaatti ohje salty

Peksun intialainen munakoisosalaatti

  1. Huuhtele ja leikkaa munakoisot puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet kerroksittain lävikköön ja ripottele väleihin tasaisesti suolaa. Nosta päälle kevyt paino. Anna suolan vaikuttaa puoli tuntia.

  2. Huuhtele ja keitä linssit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele ja valuta kuiviksi. Paahda kuivalla pannulla pinjansiemenet. Purista linssien joukkoon sitruunamehu ja sekoita joukkoon suola ja hienonnetut yrtit. Huuhtele munakoisot, valuta ja painele talouspaperin avulla kuiviksi. MAINOS

Lue lisää

!

!

  1. Paista munakoisoviipaleet runsaassa kuumassa öljyssä molemmin puolin kullanruskeiksi. Ripottele paistetuille viipaleille ensin mausteseosta ja sitten seesaminsiemeniä. Nosta linssit ja munakoisoviipaleet tarjoiluvadille ja ripottele päälle pinjansiemenet.

    MAINOS

Lue lisää

!

!

MAINOS

Lue lisää

!

!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 165 kcal / 100 g
Energia 689 kJ / 100 g
Proteiini 3,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,4 g / 100 g
Rasva 13,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 3,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %