kahden, kaalin, jauhelihapaistos Kahden kaalin jauhelihapaistos ohje salty

Kahden kaalin jauhelihapaistos

Keitä paloitellut kukkakaalit ja parsakaalin varret suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi, n. 5 min. Lisää parsakaalin kukinnot ja keitä n. 3 min. Valuta kasvikset siivilässä ja siirrä voideltuun uunivuokaan.

Kuumenna Oivariini paistinpannussa. Paista siinä jauheliha ja hienonnettu sipuli.

Mausta. Lisää ruokakerma ja puolet juustoraasteesta. Kaada lihaseos vuokaan ja nosta kaaleja hieman näkyviin.

Paista 225 asteessa 15 min. Lisää loppu juustoraaste ja kuorruta 5 - 10 mi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal / 100 g
Energia 491 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,1 g / 100 g
Rasva 9,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %