tuulan, italian, mamman, broilerivuoka Tuulan italian mamman broilerivuoka ohje salty

Tuulan italian mamman broilerivuoka

Mittaa vesi kattilaan. Laita kattila liedelle. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Kaada pasta veteen. Säädä liesi keskilämmölle. Lue pakkauksesta, kuinka kauan pastaa pitää keittää. Kun pasta on valmis, kaada pasta ja vesi varovasti siivilään

2

Laita uuniritilä uunin keskitasolle ja säädä uuni 200 asteeseen.

3

Kuori valkosipulinkynnet. Leikkaa ne veitsellä pieneksi silpuksi.

2 kpl valkosipulinkynttä

4

Mittaa öljy paistokasariin. Laita paistokasari liedelle ja anna sen kuumentua hetki. Lisää broilerin fileesuikaleet ja valkosipulit kasariin. Säädä liesi keskilämmölle. Sekoita paistinlastalla 5 minuuttia tai kunnes broileri on hieman ruskistunut.

1 rkl rypsiöljyä

300 g (1 pkt) broilerin fileesuikaleita

2 kpl valkosipulinkynttä

5

Lisää tomaattimurska ja pakastepinaatti broilerin joukkoon. Mausta seos sokerilla, suolalla ja mustapippurilla ja sekoita. Keitä kastiketta 5 minuuttia tai kunnes pinaatti sulaa. Sammuta liesi.

400 g (1 prk) tomaattimurskaa

150 g (1 pussi) pakastepinaattia

1 tl sokeria

1/2 tl rouhittua mustapippuria

1 tl suolaa

6

Ota esille noin 25 cm x 30 cm:n kokoinen uunivuoka. Kaada pasta siivilästä vuokaan. Kaada myös tomaatti-broilerikastike varovasti vuokaan ja sekoita hyvin. Tasoita pinta. Ripottele juustoraaste tasaisesti ruoan päälle. Laita vuoka uuniin ja kypsennä 30 minuuttia.

150 g (1 pussi) juustoraastetta

Ravintosisältö / 100 g

Energia 72 kcal / 100 g
Energia 299 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,6 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %