Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
voipapukeitto, , , , ,
Voipapukeitto 1901 ohje
salty
siana
Voipapukeitto 1901
Ainekset
6
annosta
100 g
Sipuli, punasipuli
250 g
Papu, ruskea tai valkoinen, kuivattu, keskiarvo
800 g
Tomaattimurska
12 g
Valkosipuli
30 g
Rypsiöljy
137 g
Lehtiselleri, varsiselleri
188 g
Juuripersilja, tuore
235 g
Porkkana
240 g
Nyhtökaura Tomaatti
56 g
Fond "du chef" vegetable
2450 / 6 = 408 1,5 = 612 1,25 = 510
Ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal / 100 g
Energia
436 kJ / 100 g
Proteiini
6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
10,7 g / 100 g
Rasva
2,8 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
3,8 g / 100 g
Suola
0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon