perunalepuskat
Perunalepuskat ohje
salty
Ravintotrainer
Perunalepuskat
Sekoita lämpimään ( alle 60 C) muusiin vehnäjauho. Anna tekeytyä liinan alla pari tuntia. Sekoita lisäsuola ja suurin osa ohrajauhoista muusiin.
Kuumenna uuni + 250 C.
Taputtele loppuohrajauhon avulla leivitetylle pellille kämmenen kokoisia, pari cm.n paksuisia kakkusia. paista uunissa ruskeapilkkuisiksi (n. 20 min.) lepuskoiksi.
NAM!
Ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal / 100 g
Energia
576 kJ / 100 g
Proteiini
5 g / 100 g
Hiilihydraatti
22,1 g / 100 g
Rasva
3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,2 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %