renu, prosciutto, cheddar, polenta Renu Prosciutto cheddar polenta ohje salty

Renu Prosciutto cheddar polenta

Lämmitä uuni 220 Kuullota sipuli lisää valkosipuli Lisää maito ja lasivettä Lisää polenta vähitellen Anna hautua 8-10 minuuttia Sekoita munat ja juusto Mausta Sekoita aineet yhteen Lisää 3/4 tomaatti ja kesäkurpitsa Laita uuniin n 20 min Ota uunista ja anna jäähtyä vähän ja lisää hionoksi silputtu prosciutto ja loput tomaatti ja kesäkurpitsa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 528 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %