runebergin, herkut, , paulanketoblogi, z Runebergin herkut. Paulanketoblogi.z ohje salty

Runebergin herkut. Paulanketoblogi.z

vatkaa pehmennyt voi ja stevia sweet. ( käytin sauvasekoitinta) Lisää munat ja sekoita sauvasekoittimella joukkoon. Lisää kerma ja ranskankerma. sekoita. mittaa kuivat aineet eri kipossa, sekoita ne keskenään ja  ja lisää ne sitten taikinan joukkoon esim puulastalla soittaen. Kaada taikin uunivuokaan (1,2 l) tai muffinssivuokiin tai esimerkiksi uunipellille. Paista 175 asteessa kunnes pinta on tummunut sopivasti. Jos laitat leipävuokaan niin paista ensin niin että pinta saa värin ja laita sitten folio päälle ja paista vartti lisää. (yhteensä n.puoli tuntia). Kun otat leivokset uunissa, anna rauhassa jäähtyä enneku kumoat jotta ei mene rikki. Tee sillä välin hillo ja kuorrute kun leivokset ovat uunissa. sekoita sulaneisiin marjoihin chian siemenet, jätä odottamaan ja tee kuorrute: sekoita pehmenneeseen tuorejuustoon sitruunan mehua ja halutessasi makeutusta. voit maistella että tulee omaan suuhun sopivaa. Laita hillo esim tehosekoittimeen jotta saat hillosta ihan hienoa koostumukseltaan.  voit laittaa kuorrutteen ja hillon jääkaappiin. Koristele jäähtyneet leivokset niillä. Itsellä ei pursotinta ole niin laitoin pussiin ja katkaisin kulmasta saksilla palan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 374 kcal / 100 g
Energia 1560 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 35,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %