Voi tehdä kananrinnoista tai kanan suikalefileistä.
Mausta kananrinnat molemmin puolin merisuolalla ja mustapippurilla.
Kuumenna oliiviöljy suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää kananrinnat ja ruskista molemmin puolin kunnes kana on kullanruskeaa (noin 3 minuuttia molemmilta puolilta). Siirrä kanat pois pannulta ja peitä foliolla.
Lisää pannulle jauhettu/ puristettu valkosipuli. Lisää hieman öljyä jos pannu on kuiva. Kypsennä noin 30 sekuntia. Lisää kookoskerma, puolet tuoreesta basilikasta. Kiehauta ja vähennä lämpöä. Kiehauta 2-3 minuuttia kunnes kastike hieman sakeutuu. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
Lisää kanat takaisin pannulle ja lusikoi kastiketta niiden päälle. Keitä noin 1 minuutti. Koristele tuoreella basilikalla ennen tarjoilua.