keto, , kermainen, kanavuoka KETO, Kermainen kanavuoka ohje salty

KETO, Kermainen kanavuoka

Voi tehdä kananrinnoista tai kanan suikalefileistä.

  1. Mausta kananrinnat molemmin puolin merisuolalla ja mustapippurilla. 

  2. Kuumenna oliiviöljy suuressa paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää kananrinnat ja ruskista molemmin puolin kunnes kana on kullanruskeaa (noin 3 minuuttia molemmilta puolilta). Siirrä kanat pois pannulta ja peitä foliolla. 

  3. Lisää pannulle jauhettu/ puristettu valkosipuli. Lisää hieman öljyä jos pannu on kuiva. Kypsennä noin 30 sekuntia. Lisää kookoskerma,  puolet tuoreesta basilikasta. Kiehauta ja vähennä lämpöä. Kiehauta 2-3 minuuttia kunnes kastike hieman sakeutuu. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan. 

  4. Lisää kanat takaisin pannulle ja lusikoi kastiketta niiden päälle. Keitä noin 1 minuutti. Koristele tuoreella basilikalla ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 140 kcal / 100 g
Energia 588 kJ / 100 g
Proteiini 18,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,5 g / 100 g
Rasva 7,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %