tulinen, makkarapata, , vol, , , , , annen, sovellus, Tulinen makkarapata, vol. 2 (Annen sovellus) ohje salty

Tulinen makkarapata, vol. 2 (Annen sovellus)

  • voita 1-2 rkl

  • Wilhelm chili-sulatejuusto 4 kpl, 350g

  • juustoraaste (kermajuusto) 1 pss yht

  • kesäkurpitsa 1 kpl

  • herkkusieniä puoli rasiaa 100g

  • sipulia 3 pientä

  • koskenlaskijajuusto puoli pkt, 125g

  • Chunky salsa garlic -purkki, 230g

  • paseerattu tomaatti, puoli prk, n. 200g

    Viipaloi  kesäkurpitsat, herkkusienet, sipulit ja makkarat. Voitele vuoka, laita ohut juustoraastekerros pohjalle. Päälle kesäkurpitsaviipaleet, herkkusienet, makkarat ja sipuli. Päälle koskenlaskijajuustoa paloina, ja salsakastike sekä paseerattu tomaatti. Päällimmäiseksi loput juustoraasteesta.

    200 astetta, n. 40 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal / 100 g
Energia 574 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 10,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %