tomaatti, kesäkurpitsavuoka Tomaatti-kesäkurpitsavuoka ohje salty

Tomaatti-kesäkurpitsavuoka

Ainekset 4 annosta

Leikkaa kersäkurpitsat ja tomaatit paksuhkoiksi viipaleiksi. Asettele vuokaan vuorenperään jonoon. Sulata voi. Lisää mausteet, VALKOSIPULIN KYNSI,BASILIKA JA PIPPURI. Sevitä seos kasvisten päälle. Lisää parmesan. Paista 200 c 20-25 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal / 100 g
Energia 295 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %